Понеже давахме газ малко с един колега от форума, та имаме спор колко стълба на уличното осветление има между стоковата А3-ка 1.8Т и Алфа 145-ца 2.0тс на двата старта като единия е от място 0-200 http://vbox7.com/play:8d9d9e1b6d , и след големия резил му дадох и летящ, за да е една идея по-малкък резила!!! http://vbox7.com/play:a19a424f52 тук караме на лятящ от 1-ва откъм 30 някъде до към 190 някъде.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Колко ТИРА според вас има между 2-те коли Колеги?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Първоначално публикувано от Turbo_A3 Покажи съобщениеПонеже давахме газ малко с един колега от форума, та имаме спор колко стълба на уличното осветление има между стоковата А3-ка 1.8Т и Алфа 145-ца 2.0тс на двата старта като единия е от място 0-200 http://vbox7.com/play:8d9d9e1b6d , и след големия резил му дадох и летящ, за да е една идея по-малкък резила!!! http://vbox7.com/play:a19a424f52 тук караме на лятящ от 1-ва откъм 30 някъде до към 190 някъде.Колегата да си оправи колата, че не се мести грам
Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
-
Ми то всички бивши тунинг туинспаркаджии от близкото минало минаха кой на турбо бензин, кой на JtdЕстествено след торба с пари дадени за тунинг на спарка и 1-2-3 основни ремонта
Това си е кауза пердута...
Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..
FIAT Coupe 16VT
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD
Comment
-
Алфата е добре колата е 16,2 ако шофера си е сам и има 140 терминална и 8,4 0-100 на Джи-Тека. Спора е колко коли има между а3-ката и алфата според вас?
---------- Post added at 18:33 ---------- Previous post was at 18:19 ----------
"Сток" Ауди турбо вс сток Алфа атмосферна...- Роска това как да го разбирам? Нали ти каза че 1.8Т-то било спряло и вървяло на кантар с алфите и ти поиска старта. Тук кантар виждаш ли някъде?
Comment
-
Прелест! Още два добитъка решили да се гонят и мерят бръснатите крака по улиците. Вземете поне си пръснете мозъците за да няма опасност утре да вземете с вас някой друг участник от движението на който не му пука колко ви вървят гробовете а иска просто да се прибере.
Кретенизъм!
sent from smartphone
Comment
-
Първоначално публикувано от Turbo_A3 Покажи съобщениеАлфата е добре колата е 16,2 ако шофера си е сам и има 140 терминална и 8,4 0-100 на Джи-Тека. Спора е колко коли има между а3-ката и алфата според вас?
---------- Post added at 18:33 ---------- Previous post was at 18:19 ----------
"Сток" Ауди турбо вс сток Алфа атмосферна...- Роска това как да го разбирам? Нали ти каза че 1.8Т-то било спряло и вървяло на кантар с алфите и ти поиска старта. Тук кантар виждаш ли някъде?
---------- Post added at 19:16 ---------- Previous post was at 19:15 ----------
Първоначално публикувано от slaf4u Покажи съобщениеПрелест! Още два добитъка решили да се гонят и мерят бръснатите крака по улиците. Вземете поне си пръснете мозъците за да няма опасност утре да вземете с вас някой друг участник от движението на който не му пука колко ви вървят гробовете а иска просто да се прибере.
Кретенизъм!
sent from smartphone
Comment
-
Първоначално публикувано от Turbo_A3 Покажи съобщениеПонеже давахме газ малко с един колега от форума, та имаме спор колко стълба на уличното осветление има между стоковата А3-ка 1.8Т и Алфа 145-ца 2.0тс на двата старта като единия е от място 0-200 http://vbox7.com/play:8d9d9e1b6d , и след големия резил му дадох и летящ, за да е една идея по-малкък резила!!! http://vbox7.com/play:a19a424f52 тук караме на лятящ от 1-ва откъм 30 някъде до към 190 някъде.
Имам предвид това, че уж се споменава за аудито няколко пъти, че е стоково, а в описанията на клиповете пише, че е с чЕп (софтуер)Надявам се не се залъгваш, че фабричен туинспарк има някакъв шанс срещу чипосан турбо бензин
А3-ка си става едни 180-на коня, докато от 150 на алфата я има я не останали 130-140 живи, другите са в интензивното
Тоест видимо от клипа всичко си е съвсем в нормите, няма нищо страшно или ексклузивно, че между аудито и алфата има 3 улични стълбаAlfa Romeo GT 1.9 16v
Comment
-
Първоначално публикувано от krustnika Покажи съобщениеКолегата Пиле със 146-цата : предполагам си наясно, че те клатят елегантно
Имам предвид това, че уж се споменава за аудито няколко пъти, че е стоково, а в описанията на клиповете пише, че е с чЕп (софтуер)Надявам се не се залъгваш, че фабричен туинспарк има някакъв шанс срещу чипосан турбо бензин
А3-ка си става едни 180-на коня, докато от 150 на алфата я има я не останали 130-140 живи, другите са в интензивното
Тоест видимо от клипа всичко си е съвсем в нормите, няма нищо страшно или ексклузивно, че между аудито и алфата има 3 улични стълба
Comment
-
Все едно се хвалиш, че си взел сладолед от малко дете, браво.
Само софтуерно от тази кола могат да се изкарат още 20-30 коня, така че не може да се каже, че е сток аудито. Возил съм се в такова с широка гума и просто Алфата ми 1.8 ТС няма нищо общо като динамика, даже бих казал че си е бавна, неадекватна кола. Върви ама трябва вече да е от някакъв старт, при поне 3500 оборота и нагоре.
Не знам откъде е зароден тоя спор, ама от малки като обем атмосверни кончета, толкова. Аз си къткам Twin spark-a колкото акъл ми позволява, че да не се виждаме с майсторите на по бира
Comment
-
Колеги гарантирам че което и да е ауди или голф 150кс 1,8т ПАДА 204035040652% от читава 2,0 Тс. Говоря 2-коли отлично здраве без чипове, помпи, генераций и т.н !Alfa Romeo 164 2.0 TS 155 hp -Бивша
Alfa Romeo 166 2.4 Jtd 140hp - Бивша
Alfa Romeo 155 2.0 TS - Бивша
Алфата не е кола, това е страст !
Comment
-
Първоначално публикувано от Turbo_A3 Покажи съобщениеМоля пишете по темата!!!
---------- Post added at 21:10 ---------- Previous post was at 21:09 ----------
Заставай да те видя как ще падна от 2.0тс щом и гаранций давашЗа съжаление продадох алфата която беше на реални 145хил км 2,0тс бмв и ауди килъра. Сега имам 155 1,7 115коня намери някое читаво 1,8 125коня без турбо и ще ги пуснем пък каквото стане
И колега не оставай с впечатлението че караш самолет
Last edited by the_crazy_driver; d.m.y г., 21:19.Alfa Romeo 164 2.0 TS 155 hp -Бивша
Alfa Romeo 166 2.4 Jtd 140hp - Бивша
Alfa Romeo 155 2.0 TS - Бивша
Алфата не е кола, това е страст !
Comment
-
2.0ТС няма участие с 1.8Т никъде и по никакъв повод. Ще ти кажа само че на Колегата Pyle алфата му е доста читава и дава ники 16-ки. А3-ката е висока 14-ка до кръгла 15-ка на 400м. Според теб какъв трябва да е този ТУИН СПАРК за да влезе в 14-ките? Като говориш че биеш 1.8Т-та би ли така добър да го потвърдиш с доказателство (снимков материал), за да повярваме всички. И самолет не мисля че карам - това е най-бавната ми кола от всичките 4-ри.
---------- Post added at 21:56 ---------- Previous post was at 21:53 ----------
125 коня спреляк няма как да ти намеря. Искаш ли да караш срещу алфа 145 1.4 турбо срещу скромния ти залог или ще дадеш задна?
Comment
Comment